webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

megjelenés a weben  ::  webdesign

webdesign

A webdizájnt cégünk egy speciális művészeti ágnak tekinti, amelynek legalább annyi aspektusa létezik, mint bármely más művészeti irányzatnak. Ezeket a megközelítéseket ismerhetik meg az ügyfelek a dizájn-alkotási folyamat egyes állomásain.

 

Kezdettől törekedtünk a klisé-mentes dizájnalkotásra, mely magában hordozza a megrendelőnk által képviselt attitűdöt, a célcsoport - akikhez a weblap szól - életkor- és gondolkodásbeli, földrajzi és kultúrális sajátossságait.

 

Tapasztalataink alapján akkor dolgozunk hatékonyan és motiváltan, ha az információ feltárását követően ügyfeleink szabad áramlást engednek kreatív gondolatainknak, amely folyamatnak ők is aktív részesei; ugyanakkor azt is járható útnak tartjuk, ha konkrét elképzelésekben öltenek testet megbízóink kívánalmai, melyek mentesek az “információhiányos” helyzetektől. A fenti két út számunkra kizárja egymást, mint hogy nincs egyszerre szabad kéz és vezetett kéz sem.

 

A webdizájn meghatározza az információ befogadásának módját, mivel érzelmileg hat a befogadó személyekre, azok döntéseire, felhasználói élményeire; továbbá segíti a keresőmotor oldalfelderítő algoritmusát, valamint elhelyezi az oldalt a neki megfelelő minőségi kategóriában, kivívva a neki járó pozíciót a versenytársakkal szemben.