webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

megjelenés a weben  ::  kreatív eszközök

kreatív eszközök

Social media felületek készítése esetén célunk kedvet csinálni +1 kattintáshoz, ráirányítani a fókuszt a gombra, ami mindenkinek Tetszik. Ehhez egyenes út vezet, ha jól alakítjuk és öltöztetjük fel a Facebook vagy Google+  nyitólapunkat, welcome page-einket.

 

Bár sokak szerint a banner-vakság megfosztja a látogatókat a bannerek befogadásától, ám ez szerintünk a hirdetések készítőit igényesebb és ötletesebb, továbbá kevésbé erőforrásigényes megoldások irányába ösztönzi, vezeti. Bár a célok sok esetben megegyezőek, véleményünk szerint nincsen két megegyező út a sikeres reklámkampányhoz, amelynek fontos építőkövei a reklámbannerek, marketing-üzenetek.


A landing page-ek kilógnak a fenti kreatív elemek sorából, mivel a quality score (Google Adwords mérési elv) erősen meghatározza azokat az oldalelemeket, melyeket be kell építeni az érkezési oldalunkra, és  nagyban befolyásolják hirdetésünk eredményességét. A jó landing page hat a látogatóra, aki könnyen navigálhat és eligazodhat rajta, megfelel a webergonómiai- és seo-szabályoknak, egyben tetszetős és maradandó böngészési élményt nyújt.