webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

fontos információk  ::  ászf

ászf

A Webmark Europe Kft. (továbbiakban "Szolgáltató") és a felhasználó ("Felhasználó") közötti szerződés a tárhelybérlet szolgáltatás igénybevételéről.

FIGYELEM! A tárhelybérlet szolgáltatást nem áll módunkban kalóz és spam weboldalak számára nyújtani. Ezt a szabályzatot megszegő felhasználói fiókot figyelmeztetés és pénz visszafizetés NÉLKÜL eltávolítjuk.

 

1) Fizetési határidő: Ön beleegyezik abba, hogy minden számlát, vagy számlabekérőt a határidőn belül kifizet. Ha a szolgáltatásainkat az esedékesség napjáig nem rendezi, a felhasználói fiókját törölhetjük és erről a problémáról Önt e-mailen értesítjük. A 8 napnál tovább tartó fizetési késedelem esetén, a web oldalát megszüntethetjük. A web oldal újrakapcsolási díja ebben az esetben 5000 Ft.

 

2) A tárhely bérlési szolgáltatás igénybevétele: Ön elfogadja, hogy a web oldalát az általánosan elfogadott szabályok, törvények szerint üzemelteti, és a web oldal látogatóit, a szolgáltatót, valamint a szolgáltatásunk egyéb használóit károsító tevékenységgel nem foglalkozik. Ön elfogadja, hogy aktív vagy passzív spam-nek minősíthető tevékenységgel nem foglalkozik, beleértve a spam anyag elhelyezését a hálózati konferenciákon, fórumokon, vagy a kéretlen információ tömeges elküldését bármilyen formában. Mindenféle spam tevékenység a web oldala azonnali felszámolásához vezet. Elfogadja, hogy a web oldalán elhelyezett programok nem terhelhetik le a szervert, és a szerver összes terhelhetőségének a 10%-os határát nem léphetik át. Az ilyen fajta túlterhelést tömeges üzenetküldési program, nagy terjedelmű videó- és hanganyag feltöltése, vagy egyéb jellegű kiugró okozhatja. A terhelés megszüntetéséhez a Szolgáltató a Felhasználó web oldalának működését felfüggesztheti.

 

3) Jogi megjegyzések: A szolgáltató mindent megtesz a szerver és a szoftverrendszer megbízhatóságáért. Mindazonáltal Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem vállalja a felelősséget a lehetséges károkért, amik a kapcsolatszakadás, a szerver offline állapotba kerüléséből vagy technikai okokból bekövetkezik. A felelősség elhárítása magába foglalja a szerver elérhetetlensége miatti károkat, az Ön adatbázisa eltorzítását vagy megsemmisülését, valamint lemaradást a nyereségről.

 

4) A szolgáltatás felmondási ideje és feltétele: A szerződés a megrendeléstől számítva egy hónapig érvényes, kivéve, ha más időtartamban állapodunk meg. A időtartam elteltével az egyezményt azonos időre automatikusan felújítjuk, kivéve ha más időtartamban állapodunk meg, vagy ha lemond a szolgáltatásról. Szerződés felmondás esetén, értesítsen minket 1 (azaz egy) héttel előtte. A szolgáltató jogosultnak tekinti magát, hogy a jelen egyezményt egyoldalúan felmondja és a Weboldalát azonnal eltávolítsa abban az esetben ha:

a., Ön elmulasztja számlája kifizetését.

b., Ön az egyezmény valamelyik cikkét, vagy feltételét, vagy Magyarország valamelyik idevonatkozó törvényét megszegi.

c., Ön a web oldalán a bírósági szabályozást sértő anyagot helyez el.

d., Ön illegális adatokat helyez el, többek között:
- kalózmásolatok
- hacker archívumok és programok
- kalóz oldalak
- felnőtteknek szóló, pornografikus tartalmú oldalak
- licensz nélküli zenét (MP3 fájlokat) tartalmazó és terjesztő oldalak.
- torrent oldal, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó tracker oldal

e., Ön spam tevékenységgel foglalkozik

A szolgáltató nem vállalja a felelősséget a szerveren elhelyezett adatok biztonságáért abban az esetben, ha a web oldalát a fent említett okok miatt eltávolítja.

 

5) A felek felelőssége: Ön elfogadja, hogy minden a web oldalával kapcsolatos költséget kifizet, beleértve a perköltségeket és az ügyvédi költségeket. Az egyezmény tartalma a szolgáltató és Felhasználó között semmiféle társulati viszonyt nem létesít. A felek megerősítik és elfogadják, hogy a szolgáltató semmiféle viszonya nincs a Felhasználó web oldalának adataival és tartalmával, kivéve a web oldal működtetéséhez szükséges tevékenységet.

 

6) Biztonsági intézkedések/szoftver környezet: Ön megerősíti és elfogadja, hogy teljes felelősséget vállal a szerverén elhelyezett összes adat sértetlenségéért, valamint a felhasználói név és jelszó biztonságáért. Ön elfogadja, hogy sem a szolgáltató tulajdonát nem igyekszik feltörni, sem más kárt nem okoz a szolgáltatónak, valamint a szolgáltató ügyfeleinek. Ön megerősíti és beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem biztosít technikai támogatást az Ön által felállított programrendszer és/vagy a szkriptek számára.

 

7) Weboldal tartalma: A szolgáltató gyakorolja a szólásszabadságot. Az összes szolgáltatásunkat szigorúan legális célokból veheti igénybe. Amíg a web oldala adatai nem ütköznek bele semmiféle törvényekbe, az illető adatokat felteheti a web oldalára. Szigorúan tilos a törvények engedélyezése nélkül bármilyen információt, adatot vagy anyagot közvetíteni, tárolni vagy közölni. Ide tartoznak a többiek között a szerzői jog által védett adatok, fenyegetéseket, illetlenségeket tartalmazó lapok stb.

 

Ön megerősíti és beleegyezik, hogy a web oldalán, az ön által elhelyezett információért teljes felelősséget vállal.

Annak ellenére, hogy a szolgáltató soha nem fogja kiadni harmadik félnek, és bizalmasan fogja kezelni az Ön bizalmas információit, a Szolgáltató együtt fog működni minden törvényes nyomozással, ha a Felhasználót a törvények megsértésével gyanúsítják.