webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

webmark  ::  magunkról

magunkról

Vállalkozásunk az ezredfordulón alakult; a korai időszakban elsősorban a nyugat-dunántúli régióban fejtett ki aktív tevékenységet a webes fejlesztések piacán, mely azóta egész Magyarország területére kiterjedt, majd európai webes színtérre is léptünk.
 

A statikus weblapok szerkesztését hamar felváltották a dinamikus, tartalomfejlesztő rendszer által támogatott webes felületek; ezen kategórián belül határozott lépéseket tettünk a belépő szintű webes felületek,  kis- és középvállalkozások egyszerűbb  weblapjaitól a komplex felépítésű multinacionális internetes portálok, webáruházak piacának lefedése felé.
 

Azokat a megkereséseket, megbízásokat részesítjük előnyben, amelyek a szolgáltatásaink, termékeink által megszerzett profiton túl is maradandó, az esztétikai és tartalmi többleten túl innovációs és számos egyéb hozzáadott értéket képviselnek.
 

Célunk az, hogy tevékenységünkön keresztül az internetes felületek készítését, a kapcsolatépítést, az információ áramlását, az internetes kereskedelmet, az értékteremtést és értékmegőrzést könnyebbé, emberközelibbé tegyük.
 

Hiszünk abban, hogy munkánk által hozzájárulhatunk partnereink sikeréhez!