webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

keresőoptimalizálás  ::  szolgáltatások

szolgáltatások

Röviden a webmarketingről

A webmarketing témakörénél szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, ami mintegy „feketemágiának” állítja be ezt a szolgáltatást, maguk a mindent tudó „guruk”, pedig a tévedhetetlen zsenik, és az ügyfelek segítsége nélkül sokszorosára növelik a látogatószámot, maradandóan és az adott témakörben keresők számára biztosítják a találatokat. Cégünk nem hisz az ingyen kenyérben, javasoljuk Ön sem tegye, az eredményekért az internetes oldalak esetében is meg kell küzdeni, ideig-óráig lehet "láttatni" látogatószám növekedést, de kérdés mennyire odavalók a könnyen bevonzott látogatok, és mire jöttek a weboldalunkra, mennyire lesz kézzelfogható a profit.

Szakembereink rendelkeznek a megfelelő útmutatással, amennyiben Ön rendelkezik piacképes termékkel, tartalommal, hiszen pár kattintással összehasonlítható két termék - ár az interneten. Hiszünk az optimális tartalom kereshetővé tételében, az ügyfelekkel való közös munka nyomán elért sikerekben.

 

Tartalomfejlesztés

Érdekes, vagy mondhatnánk érdeklődésre számot adó tartalom nélkül nincs kézzelfogható eredmény. Legyen a szöveg egyszerű, a szakmának szakmai, tömör és világos. A képek kifejezők, kiváló minőségűek, ez vonatkozik minden médiatípusra, a videótól a hangfájlokig. Vállalkozásunk megteremti a komoly tartalmi hátterét weblapjának, a kezdő kialakításban - gondozásában elvárjuk a segítséget. Célunk együtt gondolkodni Önnel, megismerni céljait, versenytársait, ez által közös célként sikerre vinni weblapján keresztül cégét, üzleti tervét, ezek nélkül nem tudunk maradandó sikert elérni.

Azon ügyfeleink, akik a tartalmi kialakítást is velünk végeztették, nagyobb elégedettségi szinttel rendelkeznek, hiszen a tartalom - arculat összhangba került, mivel a grafikai kialakításnál figyelembe tudtuk venni a tartalmi egységeket, nem "billent" meg a weboldal koncepciója, nem feszítette szét a grafikai kereteket, vagy nem tűnik üresnek egy - egy weboldal terület. Felhívjuk a figyelmet a böngészés folyamatos gyorsulására, amennyiben nem tudjuk fenntartani a figyelmet, úgy a látogatóink más oldalakra fognak ugrani, ezért célszerű pontosan meghatározni, azt a 3 - 4 bekezdést, amit mindenképpen ajánlunk a figyelmükbe. Pl. A legköltséghatékonyabb, legmegbízhatóbb, legprofibb csapat a mienk. Weblapot olcsón? Weblapot gyorsan? Mindkettőt? az üzeneteknek komoly hatása van a látogatókra használjuk ki a tömörséget, ha ránézett az oldalunkra a lényeget már tudja. 

 

Reklámkampányok

Mielőtt a kampányokról esne szó, nem tudunk olyan kampányról, ami egy piacképtelen, nem hézagpótló szolgáltatást, vagy terméket el tudna adni, népszerűsíteni igen, de eladni nem, javasoljuk, mielőtt az internetet választja a kampányához vizsgálja meg mennyire eladható amit kínál.

Manapság, akik új oldallal indulnak, a nulláról kezdenek feljutni a csúcsra, nincsenek csodák, több mint 10 éve léteznek jobbnál – jobb internetes oldalak, akik a versenytársaink egy adott témában. A kivételes termékhez kivételes - egyedi ötlet kell, ami kiemeli a szürkeségből.

Alapvető jó tanács, ha lehet a partnerséget válaszd, ne a háborút, mivel minden látogató számít, elsősorban a már eleve látogatott oldalakról számíthatunk átkattintásra, így nem kell a nulláról kezdenünk. Vállalkozásunk megbízható partnereit ajánlja az eredményes kampányok indításához, melyek mérhető és ár érték arányban kiváló országos és határokon átnyúló kampánystratégiával rendelkeznek, konkrét igény esetén reklámrotációt ajánlunk.