webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

tartalomkezelő rendszer  ::  it worx

it worx

Vállalkozásunk a zárt forráskóddal rendelkező licens alapú CMS (tartalomkezelő rendszerek) elkötelezettje, melyet 2001 éves éles bevezetésétől folyamatosan fejleszt IT Worx CMS néven.

 

A CMS szolgáltatási körét nagyban meghatározzák a megrendelői igények mellett vállalkozásunk innovatív ötletei és a piaci követelmények, amelyek állandó versenyhelyzetet teremtenek. Ezen verseny kialakulásához az egyre intelligensebb keresőmotorok valamint az egyre tudatosabb felhasználói csoportok vezettek.

 

Visszatekintve az elmúlt évek fejlesztési ütemére, amely nagy mértékben a  felhasználói szokások és az internetes felületek változásától függött, az új válatozatok fejlesztése és kiadása 1 - 1,5 évet vett igénybe, amely bevezetését minden ügyfelünkre kiterjesztettünk, online tanácsadás mellett.

 

Az IT Worx CMS ikon-vezérelt grafikus kezelőfelülettel rendelkezik, amely erősen épít a jelenleg használatban lévő operációs rendszerek ugyancsak grafikus felületeire, megoldásaira, ezáltal csökkenti a betanulási / betanítási folyamatok idő- és erőforrásigényét. Túlnyomó részben új ügyfeleink, egyben IT Worx felhasználóink egy-két óra használat után akár éles tartalomfejlesztést is képesek önállóan elvégezni.

 

Az IT Worx sikeréhez rendre hozzájárul az online médiumok magas igényeinek kiszolgálása közben létrejövő, nagy hozzáadott értéket képviselő megoldások alkalmazása a kis- és középvállalkozói szektorban.

 

 Úgy valljuk, az ITWORX CMS fejlesztését befejezni nem, csak szüneteltetni lehet.

 

:: Képernyőképek
 

Az IT Worx kezdőképernyője :: ez fogadja a felhasználót, aki akár testre is szabhatja a képernyő elemeit

 

A különbőző fő- és aloldalak elemei tetszőlegesen kategorizálva, akár nyelvi mutációk szerint is

 

Egy adott szöveges tartalom (aloldal, cikk, statikus lap) szerkesztői felülete