Figyelem! Fontos felhívás!

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

 

Az alábbi Felhasználási feltételek a http://kszr.dfmvk.hu/ weboldal (a továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a Weboldal használatával elfogad.

A Weboldalt a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár (8900 Zalaegerszeg, Deák tér 6) üzemelteti, és a Weboldal az Üzemeltető tulajdonát képezi. A Weboldal a http://www.dfmvk.hu/  honlap aloldalaként működik. Felépítése, szerkezete és tartalma vonatkozásában tájékoztatás, felvilágosítás kérhető, illetőleg azzal kapcsolatban észrevétel tehető az Üzemeltető felé az alábbi elérhetőségen: kszr@dfmvk.hu

 A Weboldal tartalma - eltérő megjelölés hiányában - az Üzemeltető szellemi tulajdona. A látogató a lap tartalmának egyes részeit  számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja. A Weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a Weboldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a Weboldalra való hivatkozást minden átvételnél és közzétételnél pontosan és jól láthatóan feltünteti.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi tulajdonát képező tartalom felhasználása kizárólag a szerzői jogi keretein belül történhet. Minden, ezen túlmenő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén az Üzemeltető jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.

Nem terheli felelősség az Üzemeltetőt a Weboldal látogatóival szemben azon károkért, amelyek a Weboldal eléréséből és használatából, vagy az elérési és használati lehetőség Üzemeltetőnek fel nem róható hiányából adódnak.

Az Üzemeltető minden esetben feltünteti, amennyiben a Weboldalon harmadik személyek által szolgáltatott, illetőleg tőlük átvett tartalmat jelenít meg, a szolgáltató megnevezésével, és/vagy a szolgáltató weboldalára/ a tartalom külső elérhetőségi helyére történő utalással

címkék:
Események
< 2021. március >
H K SZ CS P SZO V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234