Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Deák Ferenc Megyei Könyvtár weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár fentiekben részletezett feltételeitől eltérő, vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.