Települési értékek diákszemmel - fotópályázat általános iskolásoknak

Pályázati felhívás

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár fotópályázatot hirdet

Települési értékek diákszemmel” címmel

 

Minden település számára fontos feladat a helyi értékek gyűjtése és megőrzése. A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár könyvtári szolgáltatás keretében szeretné ezt a tevékenységet segíteni, támogatni.

E fotópályázat célja, hogy a fiatalok megismerjék és bemutassák a települési értékeket, azt, hogy mely értékek a legfontosabbak a számukra a lakóhelyükön.   

A feladat olyan fénykép, vagy fotómontázs készítése, amely személyes kötődés, benyomás alapján készül. A téma lehet épített környezeti, természeti érték, szellemi kincs, vagy személy is.

A megyei pályázaton kistelepülésen élő általános iskolás gyerekek indulhatnak 15 éves korig.

Egy pályázó maximum 3 db képpel pályázhat. A képeket elektronikus formában kérjük beküldeni a kszr@dfmvk.hu  e-mail címre a kijelölt határidőig.

A pályaművek kritériumai:

  • a kép mérete minimum 1600 x1200 pixel lehet,
  • JPG formátum, lehetőleg a legjobb minőségben,
  • a maximális méret 5 megabyte lehet.

A pályázathoz kérjük kitölteni a pályázati adatlapot, amelyen kérjük megadni a nevet, az életkort, a települést, pontos elérhetőségeket, a képek címét, helyét, és rövid leírást arról, miért választotta a pályázó témaként.

A legszebb pályamunkákat beküldőket a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár által felkért szakértők véleménye alapján jutalomban részesítjük, valamint kiállításon mutatjuk be az érdeklődőknek.

Beküldési határidő 2016. október 15.

Eredményhirdetés és a kiállítás megnyitása: 2016. november 5. 10.00 óra

Sikeres pályázást kívánunk!

Microsoft Word szöveges dokumentum  Pályázati adatlap